Aanbod

De opbouw van een sessie

Proces

Jouw vraag is het vertrekpunt en rode draad van iedere sessie. Meer informatie over het stellen van een goede vraag vind je in dit artikel. Het kijken naar meerdere vragen of thema’s tegelijk zorgt in de meeste gevallen alleen maar voor afleiding, verwarring en ruis. We kiezen daarom samen een duidelijke focus en gaan daar gedurende de sessie dieper op in. Een vraag kan gaan over jou persoonlijk of jouw omstandigheden. Voorbeelden van levensgebieden waar we naar kunnen kijken zijn: persoonlijke ontwikkeling, relaties, gezondheid en werk. Mochten er tijdens de sessie vervolgvragen naar boven komen op basis van wat de kaarten laten zien, dan nemen we die uiteraard mee in de verdere sessie. De tarot vormt het fundament van de lezing, waar nodig aangevuld met (themaspecifieke) orakel- en inzichtkaarten. Ter afsluiting van de sessie krijg je concrete handvatten, aandachtspunten en/of adviezen aangereikt, afgestemd op de inzichten en antwoorden vanuit de kaartlegging. Na afloop van de sessie ontvang je een foto van jouw persoonlijke kaartlegging per e-mail, zodat je de afbeeldingen op een later moment nog eens rustig op je in kunt laten werken. Ook kan de sessie desgewenst worden opgenomen.

GEricht op persoonlijke ontwikkeling

Focus

Veel mensen hebben bij tarotkaarten een associatie met divinatie, oftewel: het voorspellen van de toekomst. Dat is echter niet waar de sessies van De Tarot Psycholoog op gericht zijn. De kaarten worden ingezet als instrument om licht te schijnen op (onbewuste) processen, emoties, verlangens, belangrijke levensthema’s, persoonlijke kwaliteiten, valkuilen, lessen en schaduwstukken. Het is mijn overtuiging dat de toekomst verandert met iedere keuze die we maken. Hoogstens kunnen de kaarten inzicht geven in de mogelijke uitkomst van een bepaalde keuze. Wetende dat iedere keuze invloed heeft op de volgende en verandering een eeuwige constante is. 

Wat er van jou wordt verwacht

Eigen inbreng

Voorafgaand aan een sessie hoef je niets aan te nemen of te geloven.
De bereidheid om zonder oordeel te kijken, reflecteren en te ontdekken is voldoende. De rest volgt vanzelf. Tijdens de sessie heb je zelf een actieve rol. Hoe zuiverder jouw vraag, hoe helderder het antwoord. Wat wil je precies weten? Luister naar je gevoel als we samen kijken naar wat de kaarten representeren. Wat resoneert er? Waarbij voel je weerstand? En wat betekent dat? Gebruik je verbeeldingskracht. Wat zie je zelf in de afzonderlijke kaarten en hun onderlinge samenhang? Herken je een boodschap of teken dat alleen tot jou spreekt? Maak je eigen associaties. Welke verbanden kun je leggen en welke stap(pen) mag je gaan nemen? Het is aan jou om te beslissen.

Goed om te weten

Praktische zaken

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten en vindt online plaats via beeldbellen.
Jouw investering bedraagt €125,- per sessie. Hoewel ik als
GZ-psycholoog officieel geregistreerd sta in het BIG-register, valt het aanbod van De Tarot Psycholoog niet onder de psychologische zorg die vanuit de zorgverzekering wordt vergoed. De sessies zijn gericht op (zelf)reflectie in het kader van persoonlijke groei en niet bedoeld als psychologische behandeling voor psychische problematiek. Een sessie bij De Tarot Psycholoog kan een waardevolle aanvulling vormen op een (lopend) behandeltraject, maar deze niet vervangen. Tijdens iedere sessie staat één vraag centraal. Het staat je vrij om meerdere sessies te boeken als er verschillende thema’s en/of vragen spelen. Je kunt je afspraak zelf inplannen via de agenda.

Testimonials

Wat anderen zeggen

Joyce

“Na onze sessies kan ik beter zien wat er wél is en ben ik gaan DOEN in plaats van eeuwig twijfelen. En er komen ineens allerlei kansen op mijn pad die ik durf te grijpen. Dankjewel voor het vertrouwen dat je me hebt gegeven.” 
Marjon
“Duizendmaal dank voor je prachtige reading! Ik merk dat er heel veel in beweging is. De wijze waarop je het doet is zuiver, zonder onnodige poespas en je brengt het heel verhelderend. Ik ga het op een rustig moment nog eens terugluisteren.” 
Hanna
“Ik heb lang getwijfeld om deze stap te zetten en onze sessies waren soms confronterend, maar ik heb er geen seconde spijt van gehad. Je weet waar je het over hebt, gaat direct naar de kern en hebt nooit een oordeel. Ik heb het gevoel dat ik weer vooruit kan en daar ben ik je heel dankbaar voor.” 
Sophie
“Wat een topper ben jij! Ik ken niemand die een situatie zo duidelijk kan verwoorden als jij. Ik weet je te vinden als ik weer een momentje van helderheid nodig heb!” 

Floortje
Dankjewel voor het licht wat je mij weer hebt gegeven. Dankzij jouw hulp ben ik weer de krachtige vrouw geworden die ik zo graag ben.” 
Jolanda
“Iedere sessie heeft voor mij weer een puzzelstukje op zijn plek gelegd. Dank voor je scherpte, aanmoediging en prettige energie.
Sam
“Spot on. Ik kom zeker nog eens bij je terug.”
Graciëlla
“Zó blij dat ik mezelf een reading cadeau heb gedaan! Het is superfijn om met je te sparren. Je vragen hebben me echt aan het denken gezet.”
Alicia
“Nooit gedacht dat ik ooit een kaartlegging zou doen, maar ik kan niet anders zeggen dan dat het klopt wat je hebt gezegd.”

Vind antwoorden en inzichten vóórbij het bewuste denken

Boek een sessie