January 30, 2024
 in 
Zelfontwikkeling

Tarot Workshop 14 april 2024

Het is alweer tijd voor de vierde ronde van de Tarot Workshop "Van Symbool Naar Visie!" En wel in de vierde maand van het nieuwe jaar: op zondag 14 april 2024 (dat zijn een heleboel vieren!). En daarmee hebben we iets te vieren. Want deze ronde krijgt een upgrade! Met alle inzichten en ervaringen uit de eerdere rondes, sluit de inhoud van deze workshop nu nóg beter aan bij alles wat jij nodig hebt om zelf met de tarot aan de slag te kunnen. In dit artikel lees je meer over wat je precies mag verwachten.

Wat je mag verwachten van de inhoud

Tijdens deze vier uur durende sessie maken we samen een persoonlijke reis langs alle archetypes van de Grote én Kleine Arcana. Het programma is zorgvuldig samengesteld rondom een formule die jou helpt de structuur achter de tarot te begrijpen, zodat de betekenis van de kaarten méér wordt dan alleen de standaard die je uit je hoofd leert. Met meditaties, oefeningen en demonstraties die jou helpen de tarot op verschillende niveaus te ervaren. Om je zo op weg te helpen bij het vinden van jouw eigen wijze hierin. Na deze middag neem je niet alleen meer kennis over de tarot mee naar huis, maar ook nieuwe inzichten over jezelf. En een goodiebag gevuld met allerlei extra’s die eraan bijdragen dat je jouw inzichten in de periode na de workshop verder kunt uitbreiden en verdiepen. Want het voornaamste doel van de workshop is jou (weer) plezier geven in het werken met de kaarten. Zodat jouw prachtige deck(s) niet in de kast blijven staan, maar worden gebruikt waar ze voor bedoeld zijn.

Wat je mag verwachten van de vorm

Om een veilige sfeer en prettige leeromstandigheden te waarborgen is er plek voor maximaal 8 deelnemers. Dit betekent dat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht, het stellen van vragen en het inbrengen van een persoonlijk thema. Je krijgt niet alleen veel informatie, maar gaat ook zelf aan de slag met het oefenen van praktische vaardigheden en het (leren) werken vanuit je intuïtie. Tijdens de workshop ga je zien, doen, voelen en ervaren. En profiteren van de bijzondere synergie van het werken met een groep gelijkgestemden.

Wat je mag verwachten van de locatie

De workshop vindt plaats in Het Atelier in Uitgeest. Deze locatie ligt vlakbij de afslag van de A9 en op 15 minuten lopen van station Uitgeest. Daarmee is deze plek zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren in de buurt. Het Atelier heeft een huiselijke, warme sfeer en is van alle gemakken voorzien. Koffie, thee en wat lekkers staan voor je klaar. 

Workshopruimte "Het Atelier"

Wat je mag verwachten van de uitkomst

Na afloop van de workshop heb jij een stevige basiskennis over het werken met de tarot, de onderliggende structuur en de (intuïtieve) betekenis van de kaarten. Je beschikt over verschillende praktische tools waarmee je zelf verder aan de slag kunt. Je hebt nieuwe inspiratie om jouw ontde(c)kingstocht gericht op zelfreflectie voort te kunnen zetten én meer inzicht in jouw persoonlijke proces.

Wat er van jou wordt verwacht

Het allerbelangrijkste is een open houding en de bereidheid om verder te kijken dan wat je gedachten je ingeven. De investering voor de workshop bedraagt €125,-. Na aanmelding ontvang je hiervoor een betaallink. De workshop is vol bij 8 deelnemers, dus heb je interesse om deel te nemen, wacht dan niet te lang met aanmelden. Tijdens de workshop werk je met jouw eigen tarotdeck. Dit mag ieder deck zijn dat (losjes) gebaseerd is op het Rider Waite Smith systeem. Twijfel je of jouw deck geschikt is of heb je geen eigen deck en wil je toch meedoen met de workshop? Stuur me dan even een bericht. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Alle praktische informatie op een rij

» Wat: Workshop “Van Symbool Naar Visie”

» Wanneer: Zondag 14 april 2024. Inloop vanaf 10.30 uur. Workshop van 11.00 tot 15.30 uur 

» Waar: Het Atelier | Meldijk 4 | 1911 BB Uitgeest

» Investering: €125,- (Na aanmelding ontvang je een betaallink | Let op: je bent pas verzekerd van deelname na betaling)

» Inclusief: Koffie, thee en iets lekkers (N.B.: lunch is niet inbegrepen)

» Zelf meenemen: een eigen tarotdeck gebaseerd op het Rider Waite Smith systeem

» Bij vragen: contact@detarotpsycholoog.nl

Aanmelden

Dus, een lang verhaal kort: wil jij meer te weten komen over jezelf en het werken met de tarot? Meld je dan aan voor deze bijzondere workshop! Dit kan door een mail te sturen naar contact@detarotpsycholoog.nl, het contactformulier in te vullen, of een DM te sturen via Instagram.

Ik kijk er naar uit om samen de wondere wereld van het werken met de kaarten te gaan ontde(c)ken. En een shift te maken van symbool naar visie!

Meer posts

Ook iets voor jou?

Lees meer
Zelfontwikkeling

Workshop Van Schaduw naar Licht

Na het grote succes van de tarot workshop "Van Symbool Naar Visie" waarin je de basis leert van het werken met de tarot, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Op zondag 30 juni 2024 neemt deze gloednieuwe workshop je verder mee de diepte in, waar je ontdeckt hoe je "Van Schaduw Naar Licht" kunt bewegen met behulp van de tarot. Meer over deze unieke verdiepingsdag lees je in dit artikel. 
Mar 19, 2024
Lees meer
Tarot

Drie decks voor beginners

"Met welk tarotdeck kan ik het beste beginnen?" Van alle vragen wordt deze misschien wel het meest aan mij gesteld. Hoewel het antwoord natuurlijk heel persoonlijk is, deel ik in dit artikel drie aanraders als vertrekpunt voor jouw eigen ontdeckingsreis. 
Mar 6, 2024
Lees meer
Zelfontwikkeling

Tarot Workshop 3 maart 2024

Na twee volgeboekte edities van de Tarot Workshop "Van Symbool Naar Visie" kon een derde ronde natuurlijk niet uitblijven! En die vindt plaats op 3 maart 2024. In dit artikel kun je lezen en zien wat je precies van deze bijzondere middag mag verwachten. Want eigenlijk is het meer dan een workshop. Het is een ervaring. Eén waarbij je niet alleen de kaarten beter leert kennen, maar ook jezelf. 
Nov 20, 2023
Volg mij

Volg mij op Instagram