Alle Posts in 

Zelfontwikkeling

Lees meer
Zelfontwikkeling

Workshop Van Schaduw naar Licht

Na het grote succes van de tarot workshop "Van Symbool Naar Visie" waarin je de basis leert van het werken met de tarot, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Op zondag 30 juni 2024 neemt deze gloednieuwe workshop je verder mee de diepte in, waar je ontdeckt hoe je "Van Schaduw Naar Licht" kunt bewegen met behulp van de tarot. Meer over deze unieke verdiepingsdag lees je in dit artikel. 
Mar 19, 2024
Lees meer
Zelfontwikkeling

Tarot Workshop 14 april 2024

Het is alweer tijd voor de vierde ronde van de Tarot Workshop "Van Symbool Naar Visie!" En wel in de vierde maand van het nieuwe jaar: op zondag 14 april 2024 (ook allemaal vieren!). En daarmee hebben we iets te vieren. Want deze ronde krijgt een upgrade! In dit artikel lees je wat je precies mag verwachten van deze bijzondere middag.
Jan 30, 2024
Lees meer
Zelfontwikkeling

Tarot Workshop 3 maart 2024

Na twee volgeboekte edities van de Tarot Workshop "Van Symbool Naar Visie" kon een derde ronde natuurlijk niet uitblijven! En die vindt plaats op 3 maart 2024. In dit artikel kun je lezen en zien wat je precies van deze bijzondere middag mag verwachten. Want eigenlijk is het meer dan een workshop. Het is een ervaring. Eén waarbij je niet alleen de kaarten beter leert kennen, maar ook jezelf. 
Nov 20, 2023
Lees meer
Zelfontwikkeling

Workshop 26 november 2023

De eerste editie op 24 september aanstaande is al enige tijd volledig volgeboekt. Dus de hoogste tijd voor een tweede ronde! En wel op zondag 26 november 2023. In dit artikel kun je lezen wat je precies van deze bijzondere middag mag verwachten. Want eigenlijk is het meer dan een workshop. Het is een ervaring. In dit artikel lees je wat je daarvan mag verwachten. 
Aug 28, 2023
Lees meer
Zelfontwikkeling

Zomerstop

In de maanden juli, augustus en een deel van september 2023 is het niet mogelijk om een één-op-één sessie te boeken. In dit artikel lees je meer over de achterliggende reden en wat je in de periode daarna mag verwachten. 
Jul 5, 2023
Lees meer
Zelfontwikkeling

Workshop: “Van Symbool Naar Visie”

Op 24 september aanstaande is het zover: de eerste editie van de Workshop “Van Symbool Naar Visie”. Een bijzondere middag waarbij je niet alleen meer leert over het (intuïtief) werken met de tarot, maar ook over je eigen persoonlijke proces. In dit artikel kun je lezen wat je precies van deze sessie mag verwachten. Ben jij er klaar voor om samen de wondere wereld van het werken met de kaarten te gaan ontde(c)ken?
May 9, 2023
Lees meer
Zelfontwikkeling

Hoe giftig is Toxic Positivity?

"Toxic positivity" is een term die ik steeds vaker voorbij zie komen. En die mij (geheel tegen mijn aard in) op de barricade heeft gekregen. In dit artikel leg ik uit waarom en breng ik een ode aan nuance, bewustzijn en functionaliteit van gedrag.
Jan 11, 2023
Lees meer
Zelfontwikkeling

De magie van scripten

Schrijven is een tool die je op allerlei verschillende manieren kunt inzetten. In dit artikel lees je hoe scripten kan bijdragen aan het creëren van een werkelijkheid die in lijn ligt met jouw wensen, behoeften en verlangens. 
Oct 30, 2022