August 28, 2023
 in 
Zelfontwikkeling

Workshop 26 november 2023

Ik hou van nieuwe dingen proberen en met die intentie ben ik in het workshop avontuur gestapt. En zo snel als het idee vorm kreeg, zo snel was de eerste workshop ook volledig volgeboekt. En dus kon een volgende editie niet uitblijven. En die zal plaatsvinden op zondag 26 november 2023. In dit artikel kun je lezen wat je precies van deze bijzondere middag mag verwachten. Want eigenlijk is het meer dan een workshop. Het is een ervaring. Eén waarbij je niet alleen de kaarten beter leert kennen, maar ook jezelf. 

Wat je mag verwachten van de inhoud

Tijdens deze vier uur durende sessie maken we samen een persoonlijke reis langs alle archetypes van de Grote én Kleine Arcana. Je wordt meegenomen in de onderliggende structuur en symboliek van het Rider Waite Smith systeem, waardoor je een eigen gevoel ontwikkelt bij de betekenis van alle verschillende kaarten. Hierdoor zul je merken dat je veel intuïtiever met de tarot kunt werken, dan wanneer je de standaard betekenissen uit je hoofd zou leren. Je gaat oefenen met het maken van combinaties van verschillende soorten decks (tarot, orakel, inzicht affirmatie). Om zo jouw boodschappen meer verdieping, verduidelijking en nuancering te kunnen geven. Je maakt kennis met verschillende leggingen, waar je direct zelf mee aan de slag kunt. En waar je ook lang na de workshop nog veel aan gaat hebben. En natuurlijk ontvang je een persoonlijke kaart mét intuïtieve boodschap ter afsluiting. Zodat jij niet alleen meer leert over het werken met de kaarten, maar ook over jezelf.

Wat je mag verwachten van de vorm

Om een veilige sfeer en prettige leeromstandigheden te waarborgen is er plek voor maximaal 8 deelnemers. Dit betekent dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht, het stellen van vragen en het inbrengen van een persoonlijk thema. Er is voldoende afwisseling tussen de overdracht van kennis, het oefenen van praktische vaardigheden en het (leren) werken vanuit je intuïtie. Tijdens de workshop ga je zien, doen, voelen en ervaren. En profiteren van de bijzondere synergie van het werken met een groep gelijkgestemden.

Wat je mag verwachten van de locatie

De workshop vindt plaats in Het Atelier in Uitgeest. Deze locatie ligt vlakbij de afslag van de A9 en op 15 minuten lopen van station Uitgeest. Daarmee is deze plek zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren in de buurt. Het Atelier heeft een huiselijke, warme sfeer en is van alle gemakken voorzien. Koffie, thee en lekkere versnaperingen staan voor je klaar. 

Workshopruimte "Het Atelier"

Wat je mag verwachten van de uitkomst

Na afloop van de workshop heb jij een stevige basiskennis over het werken met de tarot, de onderliggende structuur en de (intuïtieve) betekenis van de kaarten. Je beschikt over verschillende praktische tools waarmee je zelf verder aan de slag kunt. Je hebt nieuwe inspiratie om jouw ontde(c)kingstocht gericht op zelfreflectie voort te kunnen zetten én meer inzicht in jouw persoonlijke proces.

Wat er van jou wordt verwacht

Het allerbelangrijkste is een open houding en de bereidheid om verder te kijken dan wat je gedachten je ingeven. De investering voor de workshop bedraagt €125,-. Na aanmelding ontvang je hiervoor een betaallink. De workshop is vol bij 8 deelnemers, dus heb je interesse om deel te nemen, wacht dan niet te lang met aanmelden. Tijdens de workshop werk je met jouw eigen tarotdeck. Dit mag ieder deck zijn dat (losjes) gebaseerd is op het Rider Waite Smith systeem. Twijfel je of jouw deck geschikt is of heb je geen eigen deck en wil je toch meedoen met de workshop? Stuur me dan even een bericht. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Alle praktische informatie op een rij

» Wat: Workshop “Van Symbool Naar Visie”

» Wanneer: Zondag 26 november 2023. Inloop vanaf 12.00 uur. Workshop van 12.30 tot 16.30 uur 

» Waar: Het Atelier | Meldijk 4 | 1911 BB Uitgeest

» Investering: €125,- (Na aanmelding ontvang je een betaallink | Let op: je bent pas verzekerd van deelname na betaling)

» Inclusief: Koffie, thee en versnaperingen

» Zelf meenemen: een eigen tarotdeck gebaseerd op het Rider Waite Smith systeem

» Bij vragen: contact@detarotpsycholoog.nl

Aanmelden

Dus, een lang verhaal kort: wil jij meer te weten komen over jezelf en het werken met de tarot? Meld je dan aan voor deze bijzondere workshop! Dit kan door een mail te sturen naar contact@detarotpsycholoog.nl, het contactformulier in te vullen, of een DM te sturen via Instagram.

Ik kijk er naar uit om samen de wondere wereld van het werken met de kaarten te gaan ontde(c)ken. En een shift te maken van symbool naar visie!

Meer posts

Ook iets voor jou?

Lees meer
Zelfontwikkeling

Tarot Workshop 14 april 2024

Het is alweer tijd voor de vierde ronde van de Tarot Workshop "Van Symbool Naar Visie!" En wel in de vierde maand van het nieuwe jaar: op zondag 14 april 2024 (ook allemaal vieren!). En daarmee hebben we iets te vieren. Want deze ronde krijgt een upgrade! In dit artikel lees je wat je precies mag verwachten van deze bijzondere middag.
Jan 30, 2024
Lees meer
Zelfontwikkeling

Tarot Workshop 3 maart 2024

Na twee volgeboekte edities van de Tarot Workshop "Van Symbool Naar Visie" kon een derde ronde natuurlijk niet uitblijven! En die vindt plaats op 3 maart 2024. In dit artikel kun je lezen en zien wat je precies van deze bijzondere middag mag verwachten. Want eigenlijk is het meer dan een workshop. Het is een ervaring. Eén waarbij je niet alleen de kaarten beter leert kennen, maar ook jezelf. 
Nov 20, 2023
Lees meer
Zelfontwikkeling

Zomerstop

In de maanden juli, augustus en een deel van september 2023 is het niet mogelijk om een één-op-één sessie te boeken. In dit artikel lees je meer over de achterliggende reden en wat je in de periode daarna mag verwachten. 
Jul 5, 2023
Volg mij

Volg mij op Instagram