Posts met de tag 

Tarot

Lees meer
Zelfontwikkeling

Tarot Workshop 14 april 2024

Het is alweer tijd voor de vierde ronde van de Tarot Workshop "Van Symbool Naar Visie!" En wel in de vierde maand van het nieuwe jaar: op zondag 14 april 2024 (ook allemaal vieren!). En daarmee hebben we iets te vieren. Want deze ronde krijgt een upgrade! In dit artikel lees je wat je precies mag verwachten van deze bijzondere middag.
Jan 30, 2024
Lees meer
Zelfontwikkeling

Tarot Workshop 3 maart 2024

Na twee volgeboekte edities van de Tarot Workshop "Van Symbool Naar Visie" kon een derde ronde natuurlijk niet uitblijven! En die vindt plaats op 3 maart 2024. In dit artikel kun je lezen en zien wat je precies van deze bijzondere middag mag verwachten. Want eigenlijk is het meer dan een workshop. Het is een ervaring. Eén waarbij je niet alleen de kaarten beter leert kennen, maar ook jezelf. 
Nov 20, 2023
Lees meer
Zelfontwikkeling

Workshop 26 november 2023

De eerste editie op 24 september aanstaande is al enige tijd volledig volgeboekt. Dus de hoogste tijd voor een tweede ronde! En wel op zondag 26 november 2023. In dit artikel kun je lezen wat je precies van deze bijzondere middag mag verwachten. Want eigenlijk is het meer dan een workshop. Het is een ervaring. In dit artikel lees je wat je daarvan mag verwachten. 
Aug 28, 2023
Lees meer
Tarot

Masterclass Cosmic Box

Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met het werken met de tarot? Dan is de Tarot-editie van de Comsic Box misschien iets voor jou! Inclusief digitale Masterclass van mij, waarin ik je stap voor stap meeneem in dat allereerste begin. Want dat kan nogal overweldigend en intimiderend zijn. Benieuwd naar wat je van deze box mag verwachten? Je leest er alles over in dit artikel!
May 28, 2023
Lees meer
Zelfontwikkeling

Workshop: “Van Symbool Naar Visie”

Op 24 september aanstaande is het zover: de eerste editie van de Workshop “Van Symbool Naar Visie”. Een bijzondere middag waarbij je niet alleen meer leert over het (intuïtief) werken met de tarot, maar ook over je eigen persoonlijke proces. In dit artikel kun je lezen wat je precies van deze sessie mag verwachten. Ben jij er klaar voor om samen de wondere wereld van het werken met de kaarten te gaan ontde(c)ken?
May 9, 2023
Lees meer
Tarot

Rechtop of omgekeerd

Als je (zoals ik) gelooft dat de juiste kaarten zich op het juiste moment laten zien, waarom zou je dan geen betekenis geven aan de manier waarop ze zich laten zien? Rechtop of ondersteboven. Zit daar dan geen betekenis in? In dit artikel deel ik mijn bevindingen en overwegingen met je.
Mar 13, 2023
Lees meer
Tarot

Als een deck mij roept...

Als een deck mij roept, dan kan ik niet anders dan daar gehoor aan geven. Dat is een gevoel dat zich lastig laat uitleggen. Toch beschrijf ik in dit artikel hoe dat proces voor mij werkt, in de hoop dat het jou kan helpen te ontde(c)ken welke kaarten het beste bij jou passen. 
Mar 13, 2023
Lees meer
Tarot

Liefdes Kaartlegging

Op Valentijnsdag staat de liefde centraal. Vaak gericht op de liefde die we voelen voor anderen, maar laten we ook vooral onszelf niet vergeten! Deze liefdeslegging kan je eigenlijk op ieder moment doen om meer inzicht te krijgen in de relatie met jezelf en (daaruit voortvloeiend) die met anderen.
Feb 14, 2023