Alle Posts in 

Tarot

Lees meer
Tarot

Drie decks voor beginners

"Met welk tarotdeck kan ik het beste beginnen?" Van alle vragen wordt deze misschien wel het meest aan mij gesteld. Hoewel het antwoord natuurlijk heel persoonlijk is, deel ik in dit artikel drie aanraders als vertrekpunt voor jouw eigen ontdeckingsreis. 
Mar 6, 2024
Lees meer
Tarot

Masterclass Cosmic Box

Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met het werken met de tarot? Dan is de Tarot-editie van de Comsic Box misschien iets voor jou! Inclusief digitale Masterclass van mij, waarin ik je stap voor stap meeneem in dat allereerste begin. Want dat kan nogal overweldigend en intimiderend zijn. Benieuwd naar wat je van deze box mag verwachten? Je leest er alles over in dit artikel!
May 28, 2023
Lees meer
Tarot

Rechtop of omgekeerd

Als je (zoals ik) gelooft dat de juiste kaarten zich op het juiste moment laten zien, waarom zou je dan geen betekenis geven aan de manier waarop ze zich laten zien? Rechtop of ondersteboven. Zit daar dan geen betekenis in? In dit artikel deel ik mijn bevindingen en overwegingen met je.
Mar 13, 2023
Lees meer
Tarot

Als een deck mij roept...

Als een deck mij roept, dan kan ik niet anders dan daar gehoor aan geven. Dat is een gevoel dat zich lastig laat uitleggen. Toch beschrijf ik in dit artikel hoe dat proces voor mij werkt, in de hoop dat het jou kan helpen te ontde(c)ken welke kaarten het beste bij jou passen. 
Mar 13, 2023
Lees meer
Tarot

Liefdes Kaartlegging

Op Valentijnsdag staat de liefde centraal. Vaak gericht op de liefde die we voelen voor anderen, maar laten we ook vooral onszelf niet vergeten! Deze liefdeslegging kan je eigenlijk op ieder moment doen om meer inzicht te krijgen in de relatie met jezelf en (daaruit voortvloeiend) die met anderen.
Feb 14, 2023
Lees meer
Tarot

Mijn Top 3 Tarot Boeken

In dit artikel licht ik drie boeken uit over tarot die voor mij favoriet zijn. En die voor ieder wat wils bevatten. Eén voor de beginner, één voor de gevorderde en één voor de echte tarot-nerd. Waarbij deze boeken één gemeenschappelijke deler hebben: ze zijn allemaal gericht op persoonlijke ontwikkeling. Want de toekomst creëer je per slot van rekening zelf. 
Jan 30, 2023
Lees meer
Tarot

Beste Tarot deck voor beginners?

De keuze voor een tarot deck is zeer persoonlijk. Tegelijkertijd is het aanbod zo immens groot, dat je door de bomen al snel het bos kunt verliezen. Daarom doe ik in dit artikel graag een suggestie voor een toegankelijk, compleet en intuïtief deck waarmee je als beginner direct aan de slag kunt. 
Dec 31, 2022
Lees meer
Tarot

Het verhaal van de Grote Arcana

Dit artikel neemt je mee langs de 22 archetypes van de Grote Arcana die de "Dwaas" op zijn levenspad tegenkomt. Waar zit jij op dit moment in jouw levensverhaal?
Dec 1, 2022