Posts met de tag 

Theorie

Lees meer
Tarot

Masterclass Cosmic Box

Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met het werken met de tarot? Dan is de Tarot-editie van de Comsic Box misschien iets voor jou! Inclusief digitale Masterclass van mij, waarin ik je stap voor stap meeneem in dat allereerste begin. Want dat kan nogal overweldigend en intimiderend zijn. Benieuwd naar wat je van deze box mag verwachten? Je leest er alles over in dit artikel!
May 28, 2023
Lees meer
Tarot

Het verhaal van de Grote Arcana

Dit artikel neemt je mee langs de 22 archetypes van de Grote Arcana die de "Dwaas" op zijn levenspad tegenkomt. Waar zit jij op dit moment in jouw levensverhaal?
Dec 1, 2022
Lees meer
Tarot

Tarot Basics - Een korte introductie

In dit artikel lees je over de achtergrond en basis van de tarot. Alleen het hoognodige, zodat je niet teveel tijd kwijt bent aan het lezen, maar er direct mee aan de slag kunt!
Nov 18, 2022
Lees meer
Tarot

Een goede vraag is het halve antwoord

Een helder antwoord kan alleen voortkomen uit een vraag die leeft. In dit artikel lees welke factoren van invloed zijn op het proces van vragen stellen en krijg je tips die helpen bij het formuleren van een goede vraag ter voorbereiding op een tarot sessie. 
Oct 29, 2022
Lees meer
Zelfontwikkeling

De Cirkel van Invloed

Een eenvoudige, toegankelijke en praktisch toepasbare vertaling van de Cirkel van Invloed van Stephen Covey die je helpt om je bewust te worden van waar jij je energie in investeert. 
Feb 9, 2020
Lees meer
Zelfontwikkeling

Acceptatie en toewijding

Dit artikel laat je kennismaken met een aantal belangrijke basisprincipes uit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT).
Nov 11, 2019