May 28, 2023
 in 
Tarot

Masterclass Cosmic Box

Net als bij de workshop “Van Symbool naar Visie” ging ook deze samenwerking onverwacht snel en moeiteloos. Van een eerste bericht op zaterdag, naar een vloedgolf van inspiratie op zondag, een filmdag op maandag, editten op dinsdag en een flyer creëren op woensdag. En toen stond het: een complete masterclass. Het digitale product van de tarot-editie van de Cosmic Box. In deze blog lees je wat je daarvan mag verwachten.

Cosmic Box 

De Cosmic Box is een membership waarbij je maandelijks een box gevuld met producten gericht op persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit thuis gestuurd krijgt. Iedere maand heeft de box een ander thema. En deze maand is dat de Tarot. Liesbeth (de vrouw achter deze box) stuurde mij een bericht of ik voor deze editie het digitale product wilde verzorgen. En de rest is geschiedenis. En inmiddels te bewonderen in de box die hier te bestellen is. Daarin vind je: het originele Rider Waite Smith deck, een cheat sheet (met een beknopt overzicht van alle betekenissen van de kaarten), een groene aventurijn (ter bevordering van de creativiteit en inspiratie), een waxmelt (om een fijne sfeer te creëren), Palo Santo (om je kaartendeck en jezelf te reinigen) en dus een digitale masterclass verzorgd door mij. Ben je benieuwd hoe de fysieke box er uit ziet? Op mijn Instagram kun je een filmpje zien waarin ik de inhoud van de box uitpak. 

De Masterclass 

In de bijbehorende digitale masterclass leg ik je uit hoe je een eerste begin kunt maken met het werken met de tarot. Want zo’n eerste kennismaking kan nogal overweldigend en intimiderend zijn. In deze masterclass geef ik je daarom een context, een duidelijk kader en een bemoedigend zetje. Van heel praktisch tot meer inhoudelijk. Van feitelijk tot meer intuïtief. Zodat je een eerste idee krijgt van wat je met de kaarten kunt doen. Ook vertel ik je meer over de opbouw en onderliggende structuur van de kaarten, o.a. door je mee te nemen in de numerologie en kennis van de elementen. Hiermee kun je zelf al heel veel informatie uit de kaarten halen, zonder alle betekenissen uit je hoofd te hoeven leren. Dat kan altijd nog, als je besluit je verder in de tarot te verdiepen. De masterclass duurt ongeveer een half uur. Ik heb het bewust zo kort en bondig mogelijk gehouden, om je niet te overspoelen met informatie. En tegelijkertijd bomvol waarde gestopt, waar je direct zelf mee aan de slag kunt. Met de intentie om je toegankelijke en toepasbare kennis te bieden ter aanvulling op alles wat er in de box zit. Het enige wat je hoeft te doen is de QR-code die in de box zit te scannen en je stap voor stap mee te laten nemen. 

Wanneer is dit iets voor mij?

Als je nog geen/weinig ervaring of kennis hebt met de tarot en hier op een laagdrempelige manier mee wil experimenteren. Als je het Rider Waite Smith deck toch al eens wilde aanschaffen, en je er nu voor dezelfde prijs (€24,95) allerlei leuke goodies bij krijgt. Als voorproefje op de fysieke workshop en/of de online training die ik aan het ontwikkelen ben. Of als een eerste kennismaking met mijn manier van werken op het moment dat je een één-op-één sessie overweegt. En er zijn vast nog andere redenen te bedenken! Dat is aan jou om verder in je vullen.

Praktische informatie

De box is nog de hele maand juni hier te bestellen. Mocht je deze blog later tegenkomen, dan is er vaak ook nog een mogelijkheid om eerdere edities van de box los na te bestellen. Check daarvoor de website van Cosmic Box. Let op: dit is een membership. Wil je niet ongewenst aan een abonnement vast zitten, zorg er dan voor dat je de box op tijd weer opzegt. Wil je geen box maar ben je wel benieuwd naar de masterclass? Ook dat kan! Door lid te worden van The Cosmic Tribe krijg je direct toegang tot de groeiende online bibliotheek vol ebooks, meditaties, sessies, en andere interessante digitale producten gericht op persoonlijke groei en spiritualiteit. Waaronder dus ook deze tarot masterclass ☺️ Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen, opmerkingen of suggesties? Je kunt me daarvoor een bericht sturen via de contactpagina of een DM op Instagram. Ik hoor graag van je!

Meer posts

Ook iets voor jou?

Lees meer
Zelfontwikkeling

Tarot Workshop 14 april 2024

Het is alweer tijd voor de vierde ronde van de Tarot Workshop "Van Symbool Naar Visie!" En wel in de vierde maand van het nieuwe jaar: op zondag 14 april 2024 (ook allemaal vieren!). En daarmee hebben we iets te vieren. Want deze ronde krijgt een upgrade! In dit artikel lees je wat je precies mag verwachten van deze bijzondere middag.
Jan 30, 2024
Lees meer
Zelfontwikkeling

Tarot Workshop 3 maart 2024

Na twee volgeboekte edities van de Tarot Workshop "Van Symbool Naar Visie" kon een derde ronde natuurlijk niet uitblijven! En die vindt plaats op 3 maart 2024. In dit artikel kun je lezen en zien wat je precies van deze bijzondere middag mag verwachten. Want eigenlijk is het meer dan een workshop. Het is een ervaring. Eén waarbij je niet alleen de kaarten beter leert kennen, maar ook jezelf. 
Nov 20, 2023
Lees meer
Zelfontwikkeling

Workshop 26 november 2023

De eerste editie op 24 september aanstaande is al enige tijd volledig volgeboekt. Dus de hoogste tijd voor een tweede ronde! En wel op zondag 26 november 2023. In dit artikel kun je lezen wat je precies van deze bijzondere middag mag verwachten. Want eigenlijk is het meer dan een workshop. Het is een ervaring. In dit artikel lees je wat je daarvan mag verwachten. 
Aug 28, 2023
Volg mij

Volg mij op Instagram