Posts met de tag 

Persoonlijk

Lees meer
Zelfontwikkeling

Zomerstop

In de maanden juli, augustus en een deel van september 2023 is het niet mogelijk om een één-op-één sessie te boeken. In dit artikel lees je meer over de achterliggende reden en wat je in de periode daarna mag verwachten. 
Jul 5, 2023
Lees meer
Tarot

Rechtop of omgekeerd

Als je (zoals ik) gelooft dat de juiste kaarten zich op het juiste moment laten zien, waarom zou je dan geen betekenis geven aan de manier waarop ze zich laten zien? Rechtop of ondersteboven. Zit daar dan geen betekenis in? In dit artikel deel ik mijn bevindingen en overwegingen met je.
Mar 13, 2023
Lees meer
Tarot

Als een deck mij roept...

Als een deck mij roept, dan kan ik niet anders dan daar gehoor aan geven. Dat is een gevoel dat zich lastig laat uitleggen. Toch beschrijf ik in dit artikel hoe dat proces voor mij werkt, in de hoop dat het jou kan helpen te ontde(c)ken welke kaarten het beste bij jou passen. 
Mar 13, 2023
Lees meer
Inspiratie

Brief aan jezelf

Op momenten dat je het allemaal even niet meer ziet kan het ontzettend helpend zijn om een brief aan jezelf te schrijven. Waarom dat zo goed werkt en hoe ik dat zelf toepas, lees je in dit artikel.
Jan 22, 2023
Lees meer
Zelfontwikkeling

Hoe giftig is Toxic Positivity?

"Toxic positivity" is een term die ik steeds vaker voorbij zie komen. En die mij (geheel tegen mijn aard in) op de barricade heeft gekregen. In dit artikel leg ik uit waarom en breng ik een ode aan nuance, bewustzijn en functionaliteit van gedrag.
Jan 11, 2023
Lees meer
Inspiratie

Mijn Tarot Eigen-aardigheden

Eigenaardigheden. We hebben ze allemaal. In dit artikel deel ik er vijf van mij die gaan over hoe ik met de tarot werk. Aan jou om te beoordelen hoe eigenaardig die zijn. Voor mij zijn ze gewoon eigen, omdat ze aardig werken. 
Dec 18, 2022
Lees meer
Inspiratie

Van Bellevier naar De Tarot Psycholoog

Dit artikel beschrijft hoe het einde van Bellevier het begin van De Tarot Psycholoog betekende. En welke nostalgische elementen je daar nog steeds van kunt terugvinden op deze website. 
Oct 31, 2022
Lees meer
Inspiratie

De symboliek van het oog

In dit artikel ontdek je wat de symboliek en het verhaal is achter het logo van De Tarot Psycholoog. Kijk je mee?
Oct 27, 2022