July 5, 2023
 in 
Zelfontwikkeling

Zomerstop

Deze week heb ik de laatste reeks één-op-één sessies afgerond. En ook al was het een hele drukke periode, toch was het inplannen van een reeks extra sessies een goede keuze. Want iedere sessie geeft weer nieuwe inzichten, energie en inspiratie. Ook voor mij. En dat neem ik in alle dankbaarheid mee deze “schrijfzomer” in. 

Want de komende drie zomermaanden staan voor mij in het teken van creëren. Dat betekent dat het in de maanden juli, augustus en een deel van september niet mogelijk is om een één-op-één sessie te doen. Daarmee geef ik mezelf de nodige tijd en ruimte om het leven met volle aandacht te leven, me door de stroom van inspiratie mee te laten voeren en heel veel te schrijven. Voor mezelf, voor anderen, voor de workshop en voor het online programma dat ik al heel lang wil maken. Geen idee waar ik allemaal op uit ga komen. Ik voel alleen dat ik ontzettend veel zin in heb om dat te gaan ontdekken. 

Maar omdat het fijn is om perspectief te hebben, staat de agenda voor september en oktober vanaf nu open. Verder dan dat kan ik op dit moment niet kijken, omdat ik niet weet in welk tempo bepaalde ideeën hun uiteindelijke vorm gaan krijgen. En hoe dat zich gaat verhouden tot alle andere dingen die ik daarnaast doe. Zodra dat duidelijk(er) is, gaat ook de agenda voor november en december open. Een afspraak inplannen doe je eenvoudig zelf via de online agenda

En geen zorgen: ik blijf in de tussentijd wel gewoon actief op Instagram. Volg me daar voor (bijna dagelijkse) inspiratie, informatie, kaartleggingen, unboxings en de kans om een op jou persoonlijk afgestemde boodschap te ontvangen. 

Misschien zie ik je daar en anders heel graag tot na de zomer. Maak er een betekenisvolle tijd van!

Meer posts

Ook iets voor jou?

Lees meer
Zelfontwikkeling

Workshop Van Schaduw naar Licht

Na het grote succes van de tarot workshop "Van Symbool Naar Visie" waarin je de basis leert van het werken met de tarot, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Op zondag 26 mei 2024 neemt deze gloednieuwe workshop je verder mee de diepte in, waar je ontdeckt hoe je "Van Schaduw Naar Licht" kunt bewegen met behulp van de tarot. Meer over deze unieke verdiepingsdag lees je in dit artikel. 
Mar 19, 2024
Lees meer
Tarot

Drie decks voor beginners

"Met welk tarotdeck kan ik het beste beginnen?" Van alle vragen wordt deze misschien wel het meest aan mij gesteld. Hoewel het antwoord natuurlijk heel persoonlijk is, deel ik in dit artikel drie aanraders als vertrekpunt voor jouw eigen ontdeckingsreis. 
Mar 6, 2024
Lees meer
Zelfontwikkeling

Tarot Workshop 14 april 2024

Het is alweer tijd voor de vierde ronde van de Tarot Workshop "Van Symbool Naar Visie!" En wel in de vierde maand van het nieuwe jaar: op zondag 14 april 2024 (ook allemaal vieren!). En daarmee hebben we iets te vieren. Want deze ronde krijgt een upgrade! In dit artikel lees je wat je precies mag verwachten van deze bijzondere middag.
Jan 30, 2024
Volg mij

Volg mij op Instagram