Blog

Lees meer
Tarot

Rechtop of omgekeerd

Als je (zoals ik) gelooft dat de juiste kaarten zich op het juiste moment laten zien, waarom zou je dan geen betekenis geven aan de manier waarop ze zich laten zien? Rechtop of ondersteboven. Zit daar dan geen betekenis in? In dit artikel deel ik mijn bevindingen en overwegingen met je.
Mar 13, 2023
Lees meer
Tarot

Als een deck mij roept...

Als een deck mij roept, dan kan ik niet anders dan daar gehoor aan geven. Dat is een gevoel dat zich lastig laat uitleggen. Toch beschrijf ik in dit artikel hoe dat proces voor mij werkt, in de hoop dat het jou kan helpen te ontde(c)ken welke kaarten het beste bij jou passen. 
Mar 13, 2023
Lees meer
Tarot

Liefdes Kaartlegging

Op Valentijnsdag staat de liefde centraal. Vaak gericht op de liefde die we voelen voor anderen, maar laten we ook vooral onszelf niet vergeten! Deze liefdeslegging kan je eigenlijk op ieder moment doen om meer inzicht te krijgen in de relatie met jezelf en (daaruit voortvloeiend) die met anderen.
Feb 14, 2023
Lees meer
Tarot

Mijn Top 3 Tarot Boeken

In dit artikel licht ik drie boeken uit over tarot die voor mij favoriet zijn. En die voor ieder wat wils bevatten. Eén voor de beginner, één voor de gevorderde en één voor de echte tarot-nerd. Waarbij deze boeken één gemeenschappelijke deler hebben: ze zijn allemaal gericht op persoonlijke ontwikkeling. Want de toekomst creëer je per slot van rekening zelf. 
Jan 30, 2023
Lees meer
Inspiratie

Brief aan jezelf

Op momenten dat je het allemaal even niet meer ziet kan het ontzettend helpend zijn om een brief aan jezelf te schrijven. Waarom dat zo goed werkt en hoe ik dat zelf toepas, lees je in dit artikel.
Jan 22, 2023
Lees meer
Zelfontwikkeling

Hoe giftig is Toxic Positivity?

"Toxic positivity" is een term die ik steeds vaker voorbij zie komen. En die mij (geheel tegen mijn aard in) op de barricade heeft gekregen. In dit artikel leg ik uit waarom en breng ik een ode aan nuance, bewustzijn en functionaliteit van gedrag.
Jan 11, 2023